Vrijwilligers

Het Surf Project bestaat dankzij onze vrijwilligers. Deze helden zorgen ervoor dat onze surfdudes en surfdudettes een onvergetelijke ervaring in de zee beleven. Er bestaan meerdere rollen voor vrijwilligers.

aanmelden ALS VRIJWILLIGER

Begeleider kinderen

De naam zegt het al, in deze rol begeleid je de kinderen en zorg je dat zij een succes ervaring kunnen opdoen in een veilige omgeving. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen twee rollen: je kunt individueel gekoppeld worden aan een deelnemer, of je kunt als opvanger in het water staan.

Als individuele begeleider van een deelnemer begeleid je één kind gedurende (minimaal) drie lessen, van voorbereiding tot afsluiting. Je zorg ervoor dat alles duidelijk is, helpt met het onthouden van de instructies, en helpt het kind in het water een golf te pakken.

Lees hier de verhalen van vrijwilligers Matthijs en Freek. Beiden helpen al een aantal jaren als begeleider bij het Surf Project. Ze kunnen zelf het beste uitleggen waarom.

Fotograaf Paul te Hietbrink

Fotograaf Paul te Hietbrink

Als opvanger ben je een onmisbare vliegende keep, je bent er voor alle kinderen uit jouw team. Je staat in de branding en vangt de kinderen op wanneer zij een golf gepakt hebben. Samen met de kinderen deel je dit moment van trots en overwinning. Ook kan je vanuit de branding goed overzien waar kinderen nog extra hulp of tips bij kunnen gebruiken, en kan je in de les inspringen waar nodig.

Wij hebben genoten van ons kind, maar ook van de energie die er om het Surf Project heen hangt. De fantastische vrijwilligers, top! Normaal gesproken heb je al snel het gevoel gedrag van ons kind te moeten uitleggen of goedpraten aan buitenstaanders. Bij het Surf Project konden we dat volledig loslaten.

Fotograaf

Als fotograaf leg je het Surf Project door je lens vast. Op het strand en in het water. Een grote glimlach, een overwinning, een mooie golf of een high five met een begeleider. Jij zorgt ervoor dat de mooiste momenten en de sfeer van het project vereeuwigd worden. Jouw beelden worden na de lesdagen op de website geplaatst, en zorgen ervoor dat de kinderen nog lang kunnen terugkijken op een mooie ervaring.

We hebben een surffoto van het Surf Project boven haar bed gehangen. Hierdoor krijgt haar zelfvertrouwen het hele jaar door een enorme ‘boost’.

Marjolein Pieneman (Fotograaf Camperduin)

Marjolein Pieneman (Fotograaf Camperduin)

Vragen?

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Meld je dan nu vrijblijvend aan via onze website, of stuur een mailtje naar vrijwilligers@surfproject.nl.

AANMELDEN SURF PROJECT