Ons team

Bestuur

Enrico

Voorzitter

Iedereen die wel eens op een surfboard heeft gestaan in de golven, op welk niveau dan ook, weet wat het met je doet.

Dat gevoel gun je iedereen en vooral degene voor wie het buiten bereik lijkt te zijn. Ik vind het dan ook heel tof om onderdeel uit te maken van het Surf Project.

Alexis

Penningmeester

Ik Ben Alexis en ik beheer de financiën binnen het Surf Project.

Marjon

Secretaris

Ik ben vrijwilliger bij het Surf Project omdat ik mij graag inzet voor een maatschappelijk doel. 

Het Surf Project past bij mij omdat het buiten is, met kinderen, geen dag hetzelfde is en als je de lach van de kinderen ziet weet je precies waar je het voor doet.

Team Centraal

Suzanne

Oprichter/ fondsenwerving

De humor die deze kinderen hebben, maakt dat ik elke dag vrolijk thuis kom.

Als het Surf Project je aanraakt, laat het je nooit meer los.

 

Lees hier een uitgebreid interview met Suzanne.

Hanneke

Deelnemers
coördinator/ onderzoek

Wanneer ik een dag op het strand ben met het Surf project vergeet ik de wereld om mij heen, net als wanneer ik zelf surf. 

Je wordt weer herinnerd aan wat écht belangrijk is in het leven, met zoveel mooie en oprechte mensen om je heen (de surfers, de ouders én de vrijwilligers!). En dan al die lachende gezichten… Puur genieten! 

Roel

Vrijwilligers
coördinator

Het positieve effect  van surftherapie kan moeilijk overschat worden. 

Al tijdens mijn eerste ervaring met het Surf Project werd de impact van het trotseren van de zeegolven op de jonge deelnemers snel duidelijk en de reacties van ouders waren meer dan hartverwarmend. Om hier aan bij te mogen dragen geeft een meer dan geweldig gevoel!

Mariël

Projectmanager

Super blij dat ik te midden van honderden harten op de goede plek mee mag bouwen aan de toekomst van het Surf Project.

Team Camperduin

Merel Glorie
Lisette Zwagerman
Sander van de Reep
Lotte Wijker

Teams op locatie

Het Surf Project is actief op verschillende locaties langs de Nederlandse kust. Elke locatie wordt gerund door een uniek team van professionele vrijwilligers. Zij zijn het gezicht en vaste aanspreekpunt voor surfers, ouders en vrijwilligers. 


Check hier alle vrijwilligers die ons helpen in CamperduinOuddorpTer Heijde en Zandvoort.

Team Camperduin

Merel Glorie

Merel

locatiecoördinator

Ik geniet enorm van het effect wat het Surf Project op onze deelnemers, hun ouders én alle vrijwilligers heeft.

Blije gezichten, plezier maken met elkaar in het water, steeds meer ontspannen in de zee en ZO trots weer naar huis met een diploma. Genieten!
Lisette Zwagerman​

Lisette

Vrijwilligerscoördinator

Het strand, de zee en blije gezichtjes. Dé ingrediënten om zelf ook blij te worden!

Sander

Vrijwilligerscoördinator

In de zee staan en alle blije gezichten zien van deelnemers en vrijwilligers is het mooiste wat er is. 

Ik ben enorm dankbaar mijn steentje bij te kunnen dragen en gun iedereen deze ervaring. 
Lotte Wijkers

Lotte

Deelnemerscoördinator

Nu ik enige tijd vrijwilliger ben merk ik hoe veel energie het Surf Project mij geeft, maakt niet uit hoe ik mij voelde, ik ga altijd met een blij gezicht en een voldaan gevoel naar huis! 

Het is bijna emotioneel om te zien hoe de deelnemers zich ontwikkelen maar vooral hoeveel plezier zij hebben om in het water te zijn, echt een van de mooiste dingen die ik gezien heb!!

Team Ouddorp​

Jeroen Verduijn
Elise van der Velden​
Mischa van der Groef​

Team Ouddorp​

Jeroen Verduijn

Jeroen

Locatiecoördinator & Deelnemerscoördinator

Een thuis is een plek waar jij er mag zijn om wie je bent. Een plek waar je groeit, waar je wordt gewaardeerd en waar je iedere emotie mag delen.

Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen levensloop. Deze levensloop gaat gepaard met verschillende onzekerheden en gevoelens. Door goed naar elkaar te luisteren creëer je een veilige plek waar ieder er mag zijn. Een plek waar we leren en waar we groeien. Zo’n plek verbindt mensen en daarom voelt het Surf Project voor mij als ‘’thuiskomen”.

Elise

Vrijwilligerscoördinator

Ik ben vrijwilliger omdat we met het Surf Project er voor zorgen dat de deelnemers met een grote glimlach en trots gevoel het strand verlaten. 

Wat maakt dat ik ook trots en met een grote glimlach naar huis ga.
Mischa van der Groef​

Mischa

Surfinstructeur

Ik vind het super leuk om elk jaar weer bekende en nieuwe deelnemers en vrijwilligers te ontvangen in onze surfschool en om met ze het water in te gaan. 

Het is mooi om te zien dat iedereen enorm geniet en zichzelf ontwikkelt en daar krijg ik zelf weer heel veel energie van.

Team Ter Heijde

Marieke
Suus
Renée
Maaike
Fleur
Martijn

Team Ter Heijde

Marieke

locatiecoördinator

Het is zó mooi om surfen mogelijk te maken voor kinderen waarvoor dat niet vanzelfsprekend is, en ze stuk voor stuk te zien groeien op alle vlakken (mentaal, motorisch, sociaal)!

Daarnaast maakt het samenwerken met alle gemotiveerde, betrokken, fantastische mensen het extra speciaal. Geweldig om me daarvoor in te zetten!

Suus

Ondersteunend Locatiecoördinator

Surfen is een rode draad in mijn leven en het is een feest om deze passie te delen met anderen. 

Daarom vind ik Surf Project ook zo mooi, het maakt surfen toegankelijk voor kids die anders niet in aanraking zouden komen met surfen.
Als voormalig mede eigenaar van Dreams Surfschool heb ik gezien wat het surfen losmaakt in mensen, welke bruggen er geslagen worden en persoonlijke overwinningen er plaatsvinden. 

Renée

Vrijwilligerscoördinator

Ik mocht afgelopen seizoen (2022) als vrijwilliger en fotograaf helpen en vond het fantastisch. 

Wat me het meeste raakt is de hoeveelheid moed en het doorzettingsvermogen wat deze kinderen hebben. En hun stoke werkt natuurlijk mega aanstekelijk dus dat smaakte naar meer. Heel fijn dat ik me bij Team Ter Heijde aan te mag sluiten!

Maaike

Deelnemerscoördinator

Fleur

Deelnemerscoördinator

Martijn

Coördinator doorstroomgroep (19+)

Al die positieve energie en het enthousiasme op de lesdagen: van de kids, hun ouders & de andere vrijwilligers, daar word ik gewoon super blij van! Daarom ben ik vrijwilliger bij het SurfProject.

Team Zandvoort

Willemijn
Hebe
Jacob
Sanne
Gijs
Rik

Team Zandvoort

Willemijn

Locatiecoördinator

De combinatie van zon, zee, blije gezichten en fantastische vrijwilligers maakt dat ik elke lesdag met veel plezier naar het strand kom!

Hebe

locatiecoördinator/ COÖRDINATOR doorstroomgroep

Om keer op keer onze passie voor het surfen te mogen delen met onze deelnemers is echt een feestje! 

Ik geniet er enorm van om alle blije surfers voldaan en vol zelfvertrouwen het water uit te zien komen. Om dat samen met onze toegewijde vrijwilligers neer te kunnen zetten is onwijs tof. 

Jacob

vrijwilligerscoördinator

Vrijwilligers zíjn het Surf Project. Zonder jullie bestaat het niet.

 

Een grote glimlach van een deelnemer of die oprechte ‘high five’ zorgt dat alle vrijwilligers zich belangeloos inzetten. Sterker nog, ik ga na een stranddag met meer plezier en energie naar huis dan waarmee ik kwam. Het effect van het Surf Project is geheel wederzijds, dus wie is nou eigenlijk de deelnemer?

Sanne

Vrijwilligerscoördinator

In de zee en op het strand ben ik dichter bij mezelf, voel ik me vrij en ben ik volledig in het moment. Dit zie ik ook bij onze deelnemers en vrijwilligers gebeuren. 

De verbinding en het plezier die bij het Surf Project ontstaat, met elkaar, met de natuur en het surfen is fantastisch. Alles en iedereen mag er zijn. Je ziet de deelnemers stuk voor stuk opbloeien en meer zelfvertrouwen krijgen, doordat ze volledig in hun kracht worden gezet. En de vrijwilligers? Stuk voor stuk geweldige mensen met een hart van goud! Elke lesdag ga ik weer met een grote glimlach en een warm hart naar huis.

Gijs

Deelnemerscoördinator

Het Surf Project combineert voor mij twee passies. Iets betekenen voor jongeren met een beperking én natuurlijk het surfen, de zee en het strand.

Als je ziet wat surfen bij het Surf Project met deze jongeren doet. Dit is het mooiste wat je ze kan meegeven. Het trotse gevoel, de boost in het zelfvertrouwen en de blije gezichten is waar ik me graag voor inzet.

Rik

Surfinstructeur

Elke keer als ik op het strand sta voor het Surf Project, maakt het mij zo gelukkig dat ik dan weer de lessen mag geven voor locatie Zandvoort! 

Ik word er altijd zo vrolijk van om overal die blije gezichten van de surfers weer te zien. Samen met al die super vrijwilligers en het altijd gezellige Zandvoort team maken we er elke lesdag een feestje van!