Ambassadeurs

Diggy Dex - Songwriter/ Rapper

Vorige zomer leerde Diggy Dex het Surf Project kennen toen hij een dag meedraaide als vrijwilliger op het strand. Het positieve effect van de surflessen op iedereen die betrokken is, kinderen, vrijwilligers en ook ouders, maakte indruk.

“Als surfer weet ik hoe alles van je afvalt als je in het water ligt. Al je bagage, zorgen en opgeplakte labels. Met een zoon die zelf in het autistisch spectrum zit voel ik mij sterk verbonden met de missie van het Surf Project. Ik verheug me erop daaraan bij te dragen”.

Persbericht Diggy Dex >>
Video Diggy Dex >>

Kaspar Hamminga - Prosurfer

Kaspar is Nederlands Kampioen Golfsurfen. Hij vertegenwoordigt Nederland op internationale wedstrijden en heeft een wedstrijd mogen surfen in Japan tegen de allerbeste surfer allertijden: Kelly Slater! Kaspar heeft zijn eigen surfschool in ’s Gravesande: Dutch Surf Academy.

“Hoe tof is het om deze doelgroep de ervaring van de zee, golven en het surfen mee te geven. Ik ben super stoked dat ik daaraan mijn steentje bij mag dragen.”

Interview met Kaspar >>

Eveline Hooft - Prosurfer

Op zevenjarige leeftijd is Eveline voor het eerst in aanraking gekomen met surfen. Inmiddels is Eveline zo vaak mogelijk van huis om te surfen. Van Engeland tot aan Hawaï. Het liefst op plekken waar de golven het hoogst, het meest uitdagend en divers zijn. Waar ze van kan leren. Waar ze beter van wordt.

Eveline’s keuze om zich als Nederlandse te richten op een fulltime surfcarrière zegt veel over haar. Ze kiest niet voor de makkelijke route. Met dit doorzettingsvermogen kan zij zich inmiddels met de beste surfsters ter wereld meten.

“Toen ik bij het Surf Project mocht komen kijken leek me dat super leuk. Niet wetende dat ik ook meteen ging invallen voor een begeleider ; ). Wow wat een dag was dat ! Ik kreeg er zoveel energie van om de deelnemers te zien stralen! Zo tof om te zien hoe enorm iedereen het naar zijn of haar zin heeft!!!”​

Nienke Duinmeijer - Prosurfer

Nienke Duijnmeijer is pro surfer en longboardster. Ze heeft meerdere keren de titel ‘Nederlands kampioen longboarden’ gehaald en behaalt nu mooie successen tijdens internationale toernooien. Daarnaast is ze de oprichter van Single Fin Surf Travel.

“Het is een eer om verbonden te zijn aan zo’n bijzonder initiatief! Surfen heeft mij ook ontzettend veel rust, blijdschap en zelfvertrouwen gegeven. Het is heel mooi en bijzonder om dat juist aan deze kinderen door te geven.”​