Steun ons

Dankzij jouw steun krijgen kinderen met het syndroom van Down, autisme of ADHD de kans om mee te doen aan een stoere sport die normaal gesproken onbereikbaar voor ze is. Daarmee doen ze een geweldige ervaring op en groeit hun zelfvertrouwen.

Waar gaat jouw geld naartoe?

Wij blijven ontwikkelen en dat kunnen we niet alleen. Om meer kinderen te kunnen helpen en onze organisatie verder te professionaliseren, zijn we op zoek naar partners die met ons in zee willen.

Het kost circa €400,- om één kind mee te laten doen aan het Surf Project. In de figuur hiernaast zie je waar het geld in percentages naartoe gaat.

Het zou fantastisch zijn als jij daar aan wilt bijdragen! Meer óf minder dan €400,- is natuurlijk ook welkom.

Continuïteit is enorm belangrijk voor deze kinderen.

Je kunt bij ons aangeven wanneer je graag wil dat we jouw geld voor een specifiek doel of voor een specifieke locatie inzetten.

Doneren

Doneren

Bedrag:

Word vriend

Word jij ook vriend van het Surf Project?
Met een donatie vanaf 60 euro per jaar ben je al ‘Vriend’. En je mag natuurlijk ook zelf een bedrag kiezen. Als je een grote donatie overweegt, vinden we in overleg een gerichte bestemming.

Het Surf Project beschikt over een ANBI status. Je betaalt daarom geen belasting over je gift. Elke euro die je ons geeft gaat naar de surflessen van de kinderen.

We houden onze vriendschap graag informeel en makkelijk opzegbaar.

Word vriend van Surf Project

Wil je ons steunen en heb je nog vragen?

NEEM CONTACT MET ONS OP