Koop een Balance Board en steun het Surf Project!

Expeditie Surf Project

Het Corlaer College in Nijkerk organiseert voor leerlingen van klas 3 elk jaar de ‘Expeditie Corlaer’. Iedere week komen leerlingen bij elkaar voor een mooi maatschappelijk doel. Eén van de expedities is Expeditie Surf Project. De leerlingen die zijn geselecteerd voor deze expeditie hebben dit schooljaar al meerdere acties op touw gezet om geld in te zamelen voor het Surf Project. 

Unieke kans

Speciaal voor het Surf Project heeft Expeditie Surf Project iets gaafs in de aanbieding. Deze handgemaakte, unieke, Surf Project balance boards.  *LIMITED EDITION*. 

 

Doneren vanaf 90 euro

Winkelwaarde van een balance board is rond de 160 euro! En deze zijn handgemaakt. We vragen minimaal 90 euro per board. Maar je mag natuurlijk ook een hoger bedrag doneren. Elke euro gaat naar de surflessen van de kinderen van het Surf Project.

 

Heb je interesse? 

Stuur dan een mailtje met jouw naam én het bedrag dat jij wilt doneren naar: info@surfproject.nl

Specificatie: Het balance board is gemaakt van 18 mm berkenmultiplex. Deze unieke handgemaakte exemplaren zijn voorzien van het Surf Project logo, 2x gelakt met een matte polyurethaanalkyd lak. Bovenzijde voorzien van antislip laag. De Pijp waarop je balanceert is een HDPE kunststof buis met een doorsnede van 16cm afgewerkt van een stroeve 3mm rubberkurk laag. 

Suzanne, oprichter Surf Project "Het educatieve karakter, samen met de oprechte en passievolle inzet van deze leerlingen en hun leerkrachten, maakt dit tot één van de tofste samenwerkingen die we ooit hebben gehad."