5 jaar Surf Project

Surf Project viert jubileum met sponsoren

Het Surf Project bestaat 5 jaar. Zo klein als we begonnen zo persoonlijk proberen we te blijven. Met focus op aandacht, vertrouwen en veiligheid. Groeien doen de kinderen, wij bewegen mee.

De afgelopen vijf jaar bewogen we van 1 naar 4 locaties, van 8 naar 110 deelnemers en van 12 naar 200 vrijwilligers. Vorige week zondag mochten we ons jubileum vieren met alle sponsoren, fondsen, donateurs en mensen die ons de afgelopen vijf jaar gesteund hebben. Zij verdienen een GROOT podium. Met het vertrouwen dat zij ons geven kunnen we het Surf Project vorm geven en verder ontwikkelen. En dus meer kinderen de kans geven op een heerlijke tijd in het water.

Met de zon als toeschouwer speelde Marten Fisher ontspannen deuntjes, de surfers in Zandvoort lieten ons zien wat ze kunnen.  Er was een loterij met mega coole prijzen, verzorgd door onder andere onze ambassadeurs Kaspar Hamminga en Nienke Duinmeijer als mede door meerdere sponsoren zoals Revo, Decathlon, BOS, Aqua Pytha, Rapa Nui en Mophie.

 

En als klapper op de vuurpijl trakteerde Protest Sportswear ons op twee wáánzinnige cheques. Op naar vijf nieuwe vette jaren! 🎉