WORD JIJ OOK VRIEND VAN HET SURF PROJECT?

Onze surfers en hun ouders genieten intens van het surfen bij het Surf Project. Ook uit resultaten van ons onderzoek is gebleken dat het effect groter is dan alleen de beleving in de zee en op het strand.

 

“Het verschil dat dit project tot stand brengt voor de kinderen is van onschatbare waarde. Mijn kind is in 5 jaar surfen zo ongelooflijk veel veranderd, dat had geen enkele therapie voor elkaar gekregen!”

Samen met onze vrienden bouwen we graag aan de kwaliteit van leven van de surfers.

Met een donatie vanaf 60 euro per jaar ben je al ‘Vriend’. Als je een grote donatie overweegt kunnen we in overleg zeker een gerichte bestemming vinden. Het Surf Project beschikt over een ANBI status. Je betaalt daarom geen belasting over je gift. Elke cent die je ons geeft gaat naar de surflessen van de kinderen.

We houden onze vriendschap graag informeel en makkelijk opzegbaar.

Alvast hartelijk bedankt en welkom!

JA, IK STEUN HET SURF PROJECT DOOR VRIEND TE WORDEN  Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan:
  Stichting Surf project om doorlopend incasso opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Surf Project.

  Naam: Stichting Surf Project
  Adres: Professor Zeemanstraat 49
  2041 CN ZANDVOORT
  Incassant ID: NL71ZZZ624583960000
  Kenmerk machtiging: Vrienden Programma

  Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.

  Bedrag: 60€ per jaar120€ per jaaranders, namelijk:  Opzeggen van de machtiging kan op elk moment door een mail te sturen aan vrienden@surfproject.nl

  Wil je liever eenmalig eenmalig doneren? Klik dan hier