WORD JIJ OOK VRIEND VAN HET SURF PROJECT?

Met jouw kleine of grotere financiële bijdrage bouw je mee aan de kwaliteit van leven van onze surfers. Uiteraard ben je zelf ook van harte welkom bij onze surflessen.

Met een donatie vanaf 60 euro per jaar ben je al ‘Vriend’. Als je een grote donatie overweegt kunnen we in overleg zeker een gerichte bestemming vinden. Het Surf Project beschikt over een ANBI status. Je betaalt daarom geen belasting over je gift. Elke cent die je ons geeft gaat naar de surflessen van de kinderen.

We houden onze vriendschap graag informeel en makkelijk opzegbaar. Voor onze administratie is een doorlopende machtiging via de website het allereenvoudigst.

Alvast hartelijk bedankt en welkom!

JA, IK STEUN HET SURF PROJECT DOOR VRIEND TE WORDENDoor ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan:
Stichting Surf project om doorlopend incasso opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Surf Project.

Naam: Stichting Surf Project
Adres: Jan Haringstraat 40
2323 KD HAARLEM
Incassant ID: NL71ZZZ624583960000
Kenmerk machtiging: Vrienden Programma

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.

Bedrag: 60€ per jaar120€ per jaaranders, namelijk:Opzeggen van de machtiging kan op elk moment door een mail te sturen aan vrienden@surfproject.nl

Wil je liever eenmalig eenmalig doneren? Klik dan hier