Zandvoort

Sinds 2014, dus vanaf onze oprichting, werken we in Zandvoort met veel plezier samen met surfschool Surfana. Het is de locatie waar we zijn gestart, dus dat maakt dat we een bijzondere band hebben opgebouwd.

 

Surfana:
“Wij zijn een van de locaties waar de surflessen van het Surf Project plaats vinden. Naast het plezier van surfen, is het belangrijkste doel dat de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen door deel te nemen aan zo’n stoere sport.”

Nieuwe Surfers >Academy

> Nieuwe deelnemers

> 8 t/m 18 jaar
> 6 lessen 

Eerder gesurft
>Surf Club

> Eerder meegedaan

> 8 t/m 18 jaar
> 3 óf 6 lessen 

Eerder gesurft >Doorstroom

> Eerder meegedaan 

> 19 jaar en ouder
> 4 lessen 

Vrijwilligers

Het Surf Project bestaat dankzij onze vrijwilligers. Jullie zorgen ervoor dat onze surfers een onvergetelijke ervaring in de zee beleven. Heb je ook zin om te helpen? Meld je dan snel aan>

Training vrijwilligers

22
april

Data surflessen Zandvoort 2023

Let op

- Bij inschrijving vind je de tijden per groep.
- Eigen bijdrage voor deelnemers is 20 euro per les. Is het financieel niet mogelijk dit te betalen, neem contact met ons op.

Academy 3 lessen

21
mei
juni
11
juni
17
sept
24
sept
1
okt

Academy 6 lessen

21
mei
4
juni
11
juni
17
sept
24
sept
1
okt

Surf Club 3 lessen

21
mei
4
juni
11
juni

OF

25
juni
2
juli
9
juli

Surf Club 6 lessen

25
juni
2
juli
9
juli
17
sept
24
sept
1
okt

Doorstroom 4 lessen

3
juni
10
juni
2
sept
16
sept

Onze locatie

Een impressie van Zandvoort

Team Zandvoort

Willemijn
Hebe
Jacob
Sanne
Gijs
Rik

Team Zandvoort

Willemijn

Locatiecoördinator

De combinatie van zon, zee, blije gezichten en fantastische vrijwilligers maakt dat ik elke lesdag met veel plezier naar het strand kom!

Blije gezichten, plezier maken met elkaar in het water, steeds meer ontspannen in de zee en ZO trots weer naar huis met een diploma. Genieten!

Hebe

Locatiecoördinator

Om keer op keer onze passie voor het surfen te mogen delen met onze deelnemers is echt een feestje! 

Ik geniet er enorm van om alle blije surfers voldaan en vol zelfvertrouwen het water uit te zien komen. Om dat samen met onze toegewijde vrijwilligers neer te kunnen zetten is onwijs tof. 

Jacob

Vrijwilligerscoördinator

Vrijwilligers zíjn het Surf Project. Zonder jullie bestaat het niet.

 

Een grote glimlach van een deelnemer of die oprechte ‘high five’ zorgt dat alle vrijwilligers zich belangeloos inzetten. Sterker nog, ik ga na een stranddag met meer plezier en energie naar huis dan waarmee ik kwam. Het effect van het Surf Project is geheel wederzijds, dus wie is nou eigenlijk de deelnemer?

Sanne

Vrijwilligerscoördinator

Gijs

Deelnemerscoördinator

Het Surf Project combineert voor mij twee passies. Iets betekenen voor jongeren met een beperking én natuurlijk het surfen

, de zee en het strand. Als je ziet wat surfen bij het Surf Project met deze jongeren doet. Dit is het mooiste wat je ze kan meegeven. Het trotse gevoel, de boost in het zelfvertrouwen en de blije gezichten is waar ik me graag voor inzet.

Rik

Surfinstructeur