Waar gaat uw geld naartoe?

Dankzij uw steun krijgen kinderen met het syndroom van Down, autisme en ADHD de kans om mee te doen aan een stoere sport die normaal gesproken onbereikbaar voor ze is. Daarmee doen ze een geweldige ervaring op en groeit hun zelfvertrouwen enorm. Lees hier ons impact report.

Surfer: “Sinds ik kan surfen voelt het alsof ik meer bij deze wereld hoor”. 

Wij blijven ontwikkelen

We willen ons blijven ontwikkelen. Dat kunnen we niet alleen. Om meer kinderen te kunnen helpen en onze organisatie verder te professionaliseren, zijn we op zoek naar partners die met ons in zee willen. Het kost circa €400,- om één kind mee te laten doen aan het Surf Project.

De kinderen kunnen voor dit bedrag maximaal 6 gestructureerde lessen volgen bij het Surf Project. Inclusief begeleiding, finaledag en diploma uitreiking. Hier vindt u meer informatie over de opzet van de lessen.

Steun ons

Het zou fantastisch zijn als u daar aan wilt bijdragen! Meer dan €400,- is natuurlijk ook welkom. Want continuïteit is enorm belangrijk voor deze kinderen.

Hieronder ziet u waar uw geld in percentages naartoe gaat.

U kunt natuurlijk aangeven wanneer u graag wilt dat we uw geld voor een specifiek doel of voor een specifieke locatie inzetten.

Wilt u ons steunen?

Ga terug naar de Steun ons pagina en maak een keuze voor de donatievorm die bij u past.