Steun van bedrijven

Zoek je een mooi doel om te ondersteunen met jouw bedrijf? Het Surf Project kan de steun goed gebruiken. Wij beschikken over een ANBI-status. Je betaalt dus geen belasting over de donatie aan het Surf Project.

Langdurige samenwerking

Onze surfers zijn blij met elke euro en het mooiste is een langdurige samenwerking. Zodat we continuïteit kunnen bieden. Want eenmaal kennis gemaakt met deze sport, strepen de kinderen vaak de dagen af totdat de lessen weer beginnen.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van bedrijven die het Surf Project steunen. Waar gaat het geld naartoe?

Wil je ons steunen met jouw bedrijf? Mail naar info@surfproject.nl en bespreek met ons de mogelijkheden.

 

Protest

Protest is sinds het begin van het Surf Project betrokken als kledingsponsor. Maar ze doen meer.

Naar aanleiding van het 25 jarig bestaan van het bedrijf hebben ze besloten het Surf Project nog breder te omarmen. Er kwam een échte Surf Project boardshorts en een bikini waarvan de opbrengst door heel Europa ten goed kwam aan het Surf Project. Ludieke actie. Lees hier meer over de steun van Protest.

Of bekijk de film over onze samenwerking.

Video gemaakt door Kaaps met beelden van Merijn Yestra.

Interim Valley

Founder van Interim Valley, en zelf bevlogen surfer Ruben Verkuijl klopte begin 2019 aan bij het Surf Project. Hij wilde graag helpen en vroeg zich af hoe. Na een kop koffie met onze oprichtster Suzanne van den Broek gaf hij zich direct op als vrijwilliger om de kinderen te begeleiden in het water.

Verder wilde hij het Surf Project graag financieel ondersteunen. Hij sloot een overeenkomst voor drie jaar af. Maar nog altijd wilde hij meer doen. Nu ondersteunt hij het Surf Project extra met zijn kennis als ondernemer. Beter kunnen we het niet hebben.

Ruben in actie bij het Surf Project in Camperduin

 

RĒVO

RĒVO doneert een deel van iedere verkochte zonnebril aan het Surf Project. Ze zijn, als sponsor van veel watersporters, zeer betrokken bij het surfen. Topsporters als tweevoudig Olympisch Kampioen windsurfen, Dorian van Rijsselberghe en Eveline Hooft zijn ambassadeurs voor deze geweldige zonnebrillen.

Tijdens het eerste WAVES Festival op Texel, georganiseerd door Dorian van Rijsselberghe, heeft het Surf Project een cheque met een mooi bedrag mogen ontvangen.

Fotograaf: Devi Huurneman

Teeville

Teeville en Surf Project organiseerden een tekenwedstrijd voor alle surfers. Met als HOOFDPRIJS je eigen tekening in samenwerking met onze professionele ontwerper, Robin van Rossum, op een écht stoer surfshirt. Wie wil dat nou niet? Winnaar Meander is heel trots op zijn tekening.

Teeville, de maker van de t-shirts, en het Surf Project zijn deze unieke samenwerking aangegaan. De trots van Meander staat centraal voor wat het Surf Project met de surflessen wil bereiken. Het bouwen aan het zelfvertrouwen van deze kinderen.

Video gemaakt door Boardshortz