Start jij zelf een actie voor het Surf Project?

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van acties die voor het Surf Project zijn opgezet. Super sympathiek en met een fantastisch resultaat.

Heb je zelf een goed idee? Mail naar info@surfproject.nlOf kijk eens op Split-A-Gift.

Voorbeelden van acties

Kennemer Taarten

Het Kennemer-Lyceum in Overveen koos als goede doel van het jaar het Surf Project. De leerlingenvereniging verkocht zelfgebakken taarten, zodat nog meer kinderen kunnen kennis maken met deze toffe sport. Dank aan het Kennemer Lyceum en aan iedereen die met liefde taarten heeft gebakken. Opbrengst maar liefst 1200,45 euro.

Alle taarten

Schaatsbaan Zandvoort

De jaarlijkse schaatsbaan in Zandvoort ‘Winterwonderland’ doneerde de fooienpot volledig aan het Surf Project.

 

 

Uitreiking cheque

Belgian Surfing Doctors

Het Surf Project is in april 2019 uitgenodigd om te spreken op het congres van de Belgian Surfing Doctors. De opbrengst van de loterij, die tijdens de pauze gehouden werd, kwam ten goede aan het Surf Project.

Kunstenaars actie

Marie-Anne Boer heeft geld ingezameld voor het Surf Project door haar handgemaakte ansichtkaarten te verkopen in Scheveningen bij Jumpteam.

 Handgemaakte kaart

Sauna van Egmond

De Sauna van Egmond in Haarlem heeft een beauty event georganiseerd voor het Surf Project. De volledige opbrengst van het event werd gedoneerd aan het Surf Project.

 

Beauty Event

Proefschrift verdediging

Fam te Poel verdedigde haar proefschrift en wilde tijdens deze gelegenheid geen cadeau. In plaats daarvan stuurde haar vrienden onderstaand bericht aan de gasten. Met als resultaat 600 (!) euro voor het Surf Project.

“Zoals veel van jullie weten, houdt Fam enorm van surfen. Surfen geeft haar veel positieve energie, helpt haar ontspannen en laat haar genieten. Fam houdt er ook van om mensen te helpen. In Nederland helpt het ‘Surf Project’ om het zelfvertrouwen van kinderen, met Down, autisme of ADHD een boost te geven. Omdat dit zo’n speciaal project is, wil Fam graag de helft van jullie bijdragen doneren aan dit geweldige project.”

Fam in actie